İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

23 Aralık 2010 Perşembe

Angelina & Anne

Yeryüzünde kıskandığım iki tane kadın var. Biri Angelina Jolie, diğeri Anne Hathaway. Kolay kolay kimseyi beğenmeyen benim bu iki kadını görünce ağzımın suyu akıyor. Gerçi Angelina son zamanlarda pek zayıflamıştı bir deri bir kemik kalmıştı ama bence hala muhteşem. Bugün biraz göz ziyafeti çekeceğim kendime müsadenizle :)












5 yorum:

  1. Anjelina Jolie rüya gibi bir hatun:))özellikle sarışın olduğu filmlerde ölüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allahın yarattığı cismi latifler.. Bütün kadınlar gibi..

    YanıtlaSil
  3. anciye zayıflık hiç yakışmadı vesselam görünce ooooh ne biçim olmuş diye seviniyorum =) (çookıskancım)

    YanıtlaSil
  4. merhaba. hathaway'e bayılırım. iki filmini yazmıştım blogumda :)

    sanıyorum blogumu son zamanlara. izlemeye almıştınız. gugıl otomatik robotları geçen cuma kilitledi blogumu. bir yanlışlık olmuş. otomatik spam sistemlerine bir bug girmiş. temizlemeye çalışıyorlarmış. birçok blogçu benim durumumda. hatta blogları tamamen yok olanlar var. bir aydır sürüyormuş bu durum. özür dilediler. bekleyin dediler. ben de sıkılıp yeni blog açtım :)

    ilgileniyorsanız.

    deepblueeagleforever.blogspot.com

    görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  5. angelina jolie'yi sevemedim, sanırım sevemeyeceğim.
    yapay bir dişi bence fazlasıyla.
    dolgun dudakları, haddinden fazla delici bakışları bana sadece seks çağrıştırıyor. oysa bir kadında en önemsediğim özellikler masumiyet, doğallık, şirin bir tebessüm vs -_-

    YanıtlaSil