İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

1 Aralık 2010 Çarşamba

Eski Sevgili Kabusu


Evet, gerçekten kabus. Rüyama girdi uzuun zaman sonra ilk defa..
Şimdi efendim, bu eski sevgilim olacak dangozla biz toplamda 4 sene beraber olduk, 2 sene de beraber yaşadık. Aileler öğrendi, tanıştılar, anlaştılar, aramızda bir söz yaptık ve bu adam askere gitti. 6 ay asker yolu bekledim ben, bütün kaprisini derdini çektim. Geldi, iş buldum ona bir güzel. İşe girdi, o sıralar da ben de çok eski bir arkadaşımla birlikte ev tutmuştum. Bir de ne göreyim, 4. yıl dönümümüzde, ben böyle evde süslenirken püslenirken, ehe gece dışarı çıkcaz, ehe kutlama, yaşasın modundayken; bir telefon geldi, "bok böceği, bizi artık arama. Ben C ile Ankara'ya gidiyorum" C de orospu ev arkadaşım.

E tabi haliyle benim jeton düşmedi önce. Aklıma türlü türlü şey geldi. C nin başı dertte, benim sarı pipi de ona yardım ediyor, ama endişelenmeyeyim diye arama diyor ki o sonra arayıp haber verecek (bakar mısınız polyannalığın boyutuna) ya da C ye bir şey oldu, hastaneye kaldırıldı, Ankara'ya sevk ettiler, o sıra da C sevgilisinden yeni ayrılmıştı, başımızda bir erkek sarı pipi vardı o yüzden onunla birlikte falan filan böyle 100 tane pembe, kelebekli, çiçekli senaryo kuruyorum ben. Aradan 2 saat falan geçti sanıyorum. Aradım ben tekrar, sarı pipiciğim hayırdır bi açıklama yapacak mısınız bana da, neler oluyor? Bitti artık bok böceği, ben seni sevmiyorum artık,  C yi seviyorum, onu da beni de rahatsız etme bir daha. Çatttt....

Rahatsız etme mi dedi o? Acaba sizin bana verdiğiniz rahatsızlıklar ne olacak? O hırsla C nin bütün eşyalarını kesip kesip, yolup yolup attım camdan aşağı. Halbuki kız zaten eşya derdinde olsa apar topar çekip gitmez sevgilimle. Belli her şeyi göze almış. Ama kafa çalışmıyor ki o an. Verebildiğin en büyük zararı vermek istiyorsun sadece. Sonra günlüğü, fotoğrafları gibi özel eşyaları alıp sakladım ve hemen ilk işim kilidi değiştirmek oldu. Ertesi gün biraz daha sakince -en azından ellerimin zangır zangır titremesi durmuştu- günlüğünü ve eski sevgilisiyle çekilmiş müstehcen fotoğraflarını bir güzel abisine, bir kopya da babasına yolladım. Sarı pipinin yeni aldığı böyle 1 aylık falan bir laptop vardı, onu da sattım, parasını da çatır çatır yedim, sıra geldi aileye açıklamaya.. Ama nasıl yapsam nasıl etsem bilmiyorum tabi. Babama anlatsam ağzını burnunu kırar belki elinden kkaza çıkar. Bunu göze alamıyorum. Anneme anlatsam, yeterince sağlık sorunu var o ara, ameliyattan ameliyata koşuyor, bir de bu tuz biber olacak. Aradım sarı pipinin annesini. Anlattım olduğu gibi. Neyseki anlayışlı kadın ve inanılmaz hanımefendi bir kadındı. Önce beni teselli etmeye çalıştı, sonra da kocasıyla beraber sarı pipiyi arayıp paylamışlar bir güzel. Evlatlıktan reddederiz bilmem ne demişler. Bizimki uslanmaz aşık ya ne yaparsanız yapın, ben onu seviyorum falan demiş. Ne halin varsa gör demişler onlar da kapatmışlar.

Bu arada ben düşünüyorum tabii, pişman olacak, bana geri dönecek, ehe ben de biraz süründürür kabul ederim, evleneceğim adam neticede, birlikte olduk bilmem ne. O zamanlar böyle iğrenç bir insanım ben. Birlikte olduk diye bana dayak atmasına bile göz yumacak kadar iğrenç bir insan hem de...

Günler geçti, içim soğudu biraz biraz, sonra bir telefon C den. "Allah senin belanı versin, nasıl gönderirsin babama o fotoğrafları, günlüğümü nasıl gönderirsin? Hiç mi insaf yoktu sende?" Nasıl sayıp sövüyor ama. Böğürüyor böyle konuşurken. Ağlamakla bağırmak arası bir şey çıkıyor ağzından. Babası ilk defa dövmüş hayatında, abisi tokat atmış, sarı pipiyle görüşmesini yasaklamışlar. Sarı pipi de eski sevgili fotoğraflarını öğrenince götüne tekmeyi basmış.

E hani aşıktınız hacı? Hani her şeyi ezip geçtiniz, kaçıp gittiniz. 2 fotoğrafa, 2 satır yazıya mı bitti aşkınız ne oldu? Yalan oldu sonra o büyük aşkları. Sarı pipi geri dönmedi bulunduğum şehre. Ankara'da çalışmaya başladı. C de Antalya'ya ailesinin yanına döndü, okulunu bitiremedi. Ben bir türlü toparlayamadım kendimi. Çok ama çok acı çektim sonra. Neden bu kadar şeye dayandım 4 yıl boyunca diye. Ama bir süre sonra dank etti, ya evlenseydim? Ya evlendikten sonra olsaydı bunlar? Hala neyin derdini çekiyorum ben? O günden sonra hiç eskisi gibi olmadım, hiç üzülmedim, ağlamadım. Hayatımı yaşadım. Bütün yapmak isteyip de yapamadıklarımı yaptım. Hayatım ondan sonra başladı açıkçası.


Bir 6 ay sonra sarı pipi aradı. Nasıl pişman, nasıl özür diliyo. Ailesi ona sırt çevirmiş, ablasının yanında kalıyormuş. İşinden hiç memnun değilmiş. Beni çok arıyormuş, çok özlüyormuş, aslında sevdiği benmişim, o gelip geçici bir hevesmiş de bilmem ne... O gün ne var ne yoksa içimdeki her şeyi sayıp kapattım telefonu bir daha açmamak üzere.. Bir 6 ay daha aramalarının ardı arkası kesilmedi, ben de özellikle numaramı değiştirmedim. Garip bir haz duyuyordum aramasından çünkü. Gelen aramayı reddetmek, duymazdan gelmek nasıl rahatlatıyordu beni anlatamam. Sonra başka sevgililerim oldu. O zaman değiştirdim hattımı. Bir hafta sonu dışarıda o zamanki sevgilimle kahvaltı yaparken gördüm sarı pipiyi. Bizi görünce dondu kaldı. Öylece baktı baktı baktı. Sonra gitti. Aradan yıllar geçti. Ne o beni arıyor artık, ne de ben onu özlüyorum. Sadece geçmişe baktığımda çok derinlerde bir sızı hissediyorum. Bazen hafta sonları bir yerlerde karşılaşıyoruz yine. Benim yanımda sevgilim, onun yanında her hafta farklı kızlar. Geçinip gidiyoruz vesselam...

10 yorum:

  1. eski sevgili kendi gitsede illa izini bırakan içimden atamadıgım :(

    YanıtlaSil
  2. Offf!

    Valla yazını okurken, elime birşeyler alasım, sonra onları duvara fırlatasım, sonra "Neden yarattın bu erkek milletini ey allahım" diye isyan edesim, kiralık adam yaralayıcı tutup, gidip o sarı pipinin pipisini koparttırasım geldi! Hayır kafadan vurdurtsak, kurşun, beyin aramaktan yorulur o boş kafatasının içinde, ziyan olur...

    Asabım bozuldu, elim ayağım titredi sinirden bir an...

    En büyük bedduamdır bu tip erkekler için, "Şeyiniz bir daha kalkmaz inşallah!"

    Bokböceği, yat kalk dua et... Hissettiğin acıyı, -yaşadıklarım buna tam olarak benzemese de - inan bende yaşadım... Ve o yüzden biliyorum.. Allah yüzüne bakmış da defettmiş bu hanzoyu hayatından..

    YanıtlaSil
  3. İnsanlar bu kadar alçak ve yüzsüz olabiliyor işte. Ama doğru düşünmüşsün, ya evlendikten sonra olsaydı bir de? Daha evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün.

    YanıtlaSil
  4. Tam unuttum derken karşına tekrar çıkar ve sen hayattan soğursun.

    YanıtlaSil
  5. içim acıdı valla okurken zamanında bende kazığın en büyüğünü götüme yemiş biri olarak ama seninki daha betermiş be hacı ! itin oğlu yaa ! sinirlendim bak yine =)

    YanıtlaSil
  6. Bir eski sevgiliye verilebilcek en büyük acı onu sizden mahrum bırakmakmış bunu anladım. hani derler ya bazen susmak da büyük bir cevaptır diye, aynen öyleymiş. bir keresinde, hayatımın en büyük pişmanlığı seni kaybetmek olacak diye bi mesaj atmıştı. şimdi eğer ben bu adamın arkasından iş çevirip intikam almaya kalksaydım, anlık olarak kendimi tatmin edecektim,, ama zaman içerisinde bu tür bir intikam alma yöntemi çok daha etkili, aklınızda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  7. tesadüfler eseri okudum yazdıklarını. gerçekten insanın inanası gelmiyor bazı durumlara fakat bunu erkek uçkuruna bağlamak kolaycılık olur. Ortadaki kalleşlik hem erkek hem kadın tarafından yaratılmış yani insani bir densizlik.Bunlara maruz kaldığın için geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  8. Çüş,film gibi diyeceğim filmler bile böyle olmaz lan.
    Hayat böyle ne bileyim ya,senin yerine koydum da kendimi korkunç hissettim bir an.Güçlüymüşsün yine,toparlanmışsın,hayatımı yaşadım diyorsun ne iyi.
    Yapılan hiçbir şey karşılıksız kalmaz bunu unutma.

    YanıtlaSil
  9. walla atlnn gzl kazıga gzl cvp :D ne dylm aynsi bnmde basma gldi ama bnm başma gln daha kötsüydü çnkü bnu yapan kuznmdi ...ona öyle öfklnmstm ki onun eski erkk arkadasyla svgli oldm ama o bni gercktn svydu ilk baslarda hc bsy hsttmydm ona karsı sadce kznmdn alnck intkmndi bnm içn.snra farknda olmadn baglnmsm dsnclri gymi ksami harktlri bnmle o kadar aynyms mger ve bn onu kznmdn alnck bi intkm olrak gryomsm baslarda snra baglndm ama bu sre içrsnde ona hc ilgi gstrmdm ve bana bi gn aylmak istdgini syldi bnde bnu bklydm ztn byle olması bnm için daha iidi dirk kbl ettm. snra anladm ki baska birine gnlnü katrms bu arda ve bn onu farknda olmadn svmsm ..smdi nlrsa olsn azmdmyrm bndn haytnda baska biri olpta ayrlmasnı ..ondan intkm almak istyrm..simdi onu hala grdgmde elim ayagma karsıyo..arkadşlarm haytmzn ask-ı mmnudan bter bi hal aldgnı sylyo grcktn öyle herks baska birini svyo srf inat ve gurur uğrna kmse mutlu olamıo baklm ne zaman akllnck herks ..

    YanıtlaSil