İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

20 Aralık 2010 Pazartesi

İçimde Bir His Var Ama...

Bu aralar derin bir boşluk hissediyorum içimde. Eksik kalan bir şeyler var sanki. Bütün gün çalışmak, eve gelip yemek yapmak, televizyon karşısında sızmak... Çok monotonlaştı her şey. Fenalıklar geçiriyorum son 1 haftadır. Sıyrılmalıyım bundan. Değişik bir şeyler yapmalıyım diyorum ama akşam olup da eve geldiğimde bütün yaşam enerjim çekilmiş oluyor sanki. Acaba depresyona mı giriyorum diye psikoloğa bile gittim. Monotonluktan sıkıldığımı ve yeni bir şeyler yapmam gerektiğini söyledi doktorum bana. Ama ne? Bir şeyler yapmak için ne param, ne zamanım ne de enerjim var :(


Bu ara şeytan beni çok pis dürtüyo bırak şu saçma sapan işi, adam gibi sevdiğin bir yerde çalış, sevdiğin işi yap, kendine de zaman ayırırsın böylece, git saçını boyat, bakım yaptır bi yüzün gözün kendine gelsin diye. Sonra atla uçağa git ne zamandır isteyip de gidemediğin bir yere.(ki o yer Paris) Görüşmemek için bahaneler uydurduğun insanları çıkar hayatından. Al kendine bir sırt çantası, tak boynuna fotoğraf makineni, git, gez, gör, çek... O hep içinde kalan beyaz elbiseyi al, vitrinde görüp de her seferinde iç çektiğin. Sesin güzel git şarkı söyle, topla 3-5 adam kur bi grup, canın çektikçe gir stüdyoya tepin. Canının istediğini yap diyor şeytan bu ara bana... Haydi hayırlısı...

6 yorum:

  1. :))))))))) bu durumlar bendede var. Çözüm yollarını bende aklımdan sık sık geçiriyorum. Yapabileceğimiz madem bişi yok. O zaman havadandır havadan :D geçer inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Bu havadan filan değil. Kendini keşfedememekten kaynaklanıyor. Sen iç dünyanın derinliklerine ineceksin. Ordaki inci mercanları göreceksin. Okyonusun dibinde bir kırmızı balığın kuyruğuna tutunacaksın. Devamını söylemiyeyim.

    Monotonluktkan kurtulmak için; para gerekmiyor. Zaman genekmiyor. Enerji gerekmiyor. Sadece inanç gerekiyor inanç. İnanmak demek yeniden bir hayata başlamakzdemek. Yeniden hayat demek virüslerden kurtulmak demek. Kendini yenuden keşfetmek demek. Pozitiflerini yaymak demek. Radarların açık olması demek. Parazitlerin olmaması demek. Daha nie olsun?

    Bir mahsuru yoksa hangiu sektörde çalışıyorsun ve hangi işi yapıyorsun?

    Sevdiğin ve yapmakistediğin iş nedir? Ne yapmak istersin?

    Bence medya uiletişim alanında çalışacak bir yapının olrduğunu düşünüyorum. Yanılabilirim de. Ruhunu zenginleşmek istersen şeherdede olsan doğal yaşayacaksın. Doğa olacaksın. Doğal davranacaksın. Bir sırt çantası, bir fotoğraf makinesi bir de ağız mızıkan olsun yeter.

    YanıtlaSil
  3. Haklısın profösör.. Hem de çok haklısın.. Ben sinema televizyon okudum ama saçma sapan bir yerde halkla ilişkilerde çalışıyorum ve her gün ayaklarım geri geri gidiyor işe giderken :( sanırım ben önce kendime daha iyi sevebileceğim bir iş bulmakla başlamalıyım işe.. sonra da gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben inanıyorum. Yeter ki imkanlar dahiljnde fırsatları değerlendir.

    YanıtlaSil
  5. Üstadım çok güzel açıklamışsınız. Bende kendime yazdıklarınızdan ders aldım..

    YanıtlaSil