İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

13 Aralık 2010 Pazartesi

Yapmayın, etmeyin, yazıktır!

An itibariyle Fringe'in 3.sezon, 9. bölümünü izlemiş bulunmaktayım ve yine an itibariyle yeni bölümün 21 ocakta çıkacağını duyarak hayal kırıklığına uğradım. Zaten yayın yapan kanal (FOX) diziyi cuma  gecesine alarak ipini çekmişti, şimdi bir de bölümler arasındaki mesafe uzadıkça uzuyor. Anlayamadığım şey, bu kadar güzel ve pek çok kesime hitap edebilen bir dizinin neden önünün kesildiği... Yapımcıyla mı anlaşılamadı? E değiştirin. Kanal mı arıza çıkarıyor? Başka kanala transfer olun. Bütçesi de yeterince düşürülmüş zaten. Amerika'daki insanlar izlemiyor mu arkadaş bu diziyi? Türkiye'de olsa reytingleri tavan yapardı, dakikada 100 tane sponsor alırlardı. Hiç anlamıyorum gerçekten... O güzelim diziye yazık etmeyin eyy Amerikan halkı! Valla basarım dizi setini!

2 yorum:

  1. Bizde medyacılık hvngi kriterle yapılıyor sizler de bilirsiniz. Bilimsel kriterlerle araştırma ve incelemeler yapılabiliniyor mu? Arge çalışmalarının sonucu güzel ve geridönüşüm sağlayacak yapıtları görmek istiyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Bizdeki mmedyacılık kriterleriyle onlardakiler uyuşmadığı için böyle oluyor işte, biz bayıla bayıla seyrederken, onlar cuma gecesine çekiyor caaanım diziyi. her yerde reyting=dizi başarısı olarak algılanmıyor.

    YanıtlaSil