İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

22 Aralık 2010 Çarşamba

Milad Olsun Bugün


Çok gaza geldim, sigarayı bırakmaya karar verdim. Becerebilecek miyim bilmiyorum ama deneyeceğim en azından. Belki azalta azalta bırakabilirim. 8 senedir günde 1 paket sigara içiyorum ve yaptığım hesaplara göre o kadar paraya üstü açık spor bir araba alırmışım. Hem sağlığıma da yazık. Sigarayı bırakmış olanlarınız varsa aranızda bana uyguladığınız yöntemlerden ve taktiklerden bahsedebilir misiniz acaba? Sanırım sıkıntılı günler geçireceğim :(

7 yorum:

  1. Umarımmmmmmmmmm bırakırsın. Darısı bana :) Hoş benim tiryakilğim sadece bunalım zamanlarda. Diğer zamanlarda hiç içmem.. Sanırım önce bunalımdan çıkmam lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Umarıımm :)
    hem biran önce sigarayı bırakırsın hem de bunalımdan kurtulursun :)

    YanıtlaSil
  3. daha sağlıklı günlere o zaman:) umarım başarılı bir deneme olur ve hiç içmezsin bir daha;)

    YanıtlaSil
  4. Umarımmm ama normalde bu saate kadar 5 tane falan içmiş oluyodum. daha hiç içmemiş olmam büyük aşama.. canım çok feci istiyor ama öğle yemeğinden sonra napıcam hiç bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  5. Erkek arkadaşım içiyor diye ilgilendim de ben.Geçenlerde televizyonda söylüyorlardı,karabaş otu diye bir şey varmış aktarlarda bulabilirsin.Onu çay şeklinde tüketeceksin,internetten araştırırsan detaylı bilgi bulabilirsin.Bir hafta on gün gibi bir sürede bırakabilecek duruma geliyormuşsun diye duydum.Umarım işe yarar (:
    Paraya çok üzüldüm bu arada(:

    YanıtlaSil
  6. ay denedim ben onu, değil sigara içmek 3 gün yemek dahi yiyemedim :( çok rezalet bi tadı var dayanamadım :(

    an itibariyle günde 1 paket sigara tüketen ben, öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası olmak üzere bugün sadece 2 adet sigara içmiş bulunuyorum. ama çok sinirli ve gergin bir gün geçirdim :/ sigarasız ilk gün çekilmez bi kadın oldum, umarım yarın da böyle olmaz..

    YanıtlaSil
  7. Hala şansın şansın var.! Hiç bir şey için geç değil.;)

    YanıtlaSil