İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

8 Aralık 2010 Çarşamba

MimM!

Sevgili LieLLa beni mimlemişti günler öncesinden ancak fırsat bulabildim.. 


Efendim ben bir İkizler kadınıyım ne yazık ki... Ne yazık ki diyorum, çünkü bu durumdan pek rahatsızım. Hep denir ya ikizler burcu çift karakterlidir diye, bu durum bende biraz daha farklı (vahim). Benim bir çok farklı karakterim var. Gündüz başka, evde başka, dışarıda başka, gece başka... Hatta bu konuyla alakalı psikoloğa gidip acaba şizofren miyim diye sormuşluğum da vardır, sevgili psikoloğum da ikizler burcu olduğu için korkulacak bir şey olmadığını onun da diğer pek çok ikizler gibi değişken karakterleri olduğunu söyleyerek beni rahatlatmıştır. Şimdi;


 Bu burcun kadınları da çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.


Ben bile henüz kendimi anlayamıyorken başkalarının beni anlamasını beklemek adil olmazdı zaten... Çok yönlü olduğum doğru ama. Her şeye ilgi duyup, 10 saniye içinde sıkılabilitem vardır.


Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu içinde kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.


Kafamın çalıştığı doğrudur.. Hatta çoğu zaman gereksiz fazlalıkta çalışır. Her şeyi aynı anda düşünmeye çalışarak bir kaç kez beynime kısa devre yaptırmışlığım da vardır. Hırsa gelince, bu sahip olduğum en en en kötü özelliklerden biri olsa gerek. Olsun istediğim şey için kendimi parçalamaya razıyım. Kaybetmeyi hazmedemiyorum bu yaşa geldim. Meslek konusu da gayet uygun. Yapmaktan zevk aldığım bir bölüm tercih etmiştim üniversitede. Buraya kadar her şey yolunda ancak, bu kapıda ekmek olmadığını anlayınca pembe hayallerim suya düştü ve hiç hoşlanmadığım abuk subuk bir iş yapmak zorunda kaldım ne yazık ki. Yükselecek pozisyonum olmadığı için de oturduğum yerde kaldım. Ne hoş!


 İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işden çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka insan olur.  O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.


Buna kesinlikle katılıyorum. İş yerindeki benle sosyal hayattaki ben arasında dağlar kadar fark var. Nasıl bir anne olacağımı bilmiyorum henüz ama ev hanımlığında Makbule'yle yarışacak düzeyde maharetimin olduğunu iddia ediyorum. 1 saatte 1 kilo yaprak sarıyorum yahu daha ne olsun!


 İkizler burcu kadını, çok genç yaşlarda aşık olur. Daha doğrusu aşık olduğuna inanır. Bu ilişki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat ilişkinin başında evlenmesi de kabildir. İster mutlu bir evlilik geçirmiş olsun, ister hiç evlenmemiş olsun bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaşırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. İkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoşlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaşır. Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar.   Kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelim.
Bu burcun kadınlarıda çok yönlü, son derece ilgi 
Aşk konusu biraz karışık. Bir gün içerisinde "aman aşık oldum ölüyorum aşkımdan" diyebilir, ertesi gün "amaan sıkıldım yahu pff" diyebilir bu bünye. Sanırım mühim olan aşk değil benim için. Sadakat, uyum, güven, huzur, mutluluk, sevgi... Bunlar daha önce geliyor benim için ilişkilerde. Sayısız kez aşık oldum, sayısız kez sıkılıp ayrıldım ama, yukarıdaki yazıda da belirtildiği gibi haddimi bir kova burcu erkeği çok güzel bildirdi, şimdi mutlu mesut yaşıyoruz bakalım...


 İkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.


Valla çoğu zaman ben bile demişimdir kendi kendime bu çocuk bende ne buldu acaba diye. Şeytan tüyü mü vardır nedir anlamadım ki..


İkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir.  İşlerinde kazandıkları para yeterli olmasa da cazibelerinden yararlanarak zenginbir eş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur. İkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluşturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birşey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aşık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirşey düşünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eşine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım eder.


Para, para, para. Önemli tabii, hangimiz için değil ki? Para güçtür her zaman. Önemli mevzudur. Çok önemli hem de. Ama bir adamla sırf parası var diye evlenebileceğimi sanmıyorum. İçim almaz bir kere. Ama yalan değil, para her zaman beni çeken bir  artı olmuştur. 



 İkizler Burcundan ola kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler şık ve kibar kadınların toplandıkları klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuşkan, neşeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.
        İkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duynmakdan ve iltifattan zevk alırlar. İkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eşine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.

Sosyal hayatımın hareketli olduğu doğrudur. Sabit kalmayı hiç sevmem. 2 saat aynı yerde otursam hemen içim daralır. O yüzden de ne kadar farklı şey yaparsam o kadar iyi diye düşünürüm. Arkadaşlık ilişkilerim de gayet iyidir. İnsanlar genellikle sıcak kanlı olduğumu düşünürler. Konuşkanımdır. Yeni girdiğim bir ortamda, yeni tanıştığım insanlar da olsa hemen ortak noktalar bulmaya çalışırım. Güven verici bir tarafım var sanırım. Ağlama duvarı gibiyimdir. Kimin derdi olsa gelir bana anlatır. Çözüm bulmaya çalışırım, hiç bir şey yapamıyorsam da dinlerim sadece. Bu bile iyi gelir.  Havai olduğum doğrudur. İltifattan da inanılmaz zevk alırım. Resmen gururum okşanır. Pohpohlanmaya, şımartılmaya bayılırım.

Çok hoş, kışkırtıcı, büyüleyici ve seksidir. Bir çok erkeğin hayallerini süsler. Sürekli aktif bir cinselliğe sahiptir. İkizler kadınının aktif zekasını kullanmadığı tek konu sekstir. Seks ikizler kadını için bir boşalma, gevşemedir. Romantizmden hoşlanmazlar. Gülerek, konuşarak sevişmeye bayılırlar. Olgun, konuşmayı seven ve özgür erkeklerden hoşlanırlar. Kıskanç erkekleri sevmezler. Erotik telefon konuşmaları, yazışmalar tahrik olmalarını sağlar. Partnerinin kışkırtıcı konuşmalar yapmasına bayılır. Yatakta basılma, yakalanma fikri İkizler kadını için çok caziptir. İlişkilerinde genelde kalpsiz kadını oynamayı severler. Bir erkeğin kendisine sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder. Onu elde etmek isteyen erkeğin bu kadın için her şey olmalı. Yani bir baba, ağabey, kardeş, arkadaş kadar yakın olması gerek.

Yatakta basılma fikri caziptir mi demiş o? Hıhı evet, ah gelse de biri bassa diyorum her sevişmede. Tövbe tövbee :D Bunun dışında diğerleri hemen hemen doğru. Çok da özelime girmeyin canım aaa :P

Öyleyse ben de sizi mimliyorum! :)




2 yorum:

  1. Gerçekten sanal ortamda reel yazılar yazmasında büyük yetenek sahibesisin sen. Yazılarınızı yeni ferkettim. Kapınızı fırsat buldukça çalacağım . Bizim sizden birçok öğreneceğimiz duygular ve düşünceler var. Dostluk kuraran gerçek aşkı bulur.. Gerçek dostluk, doğruluklar, iyilikler, güzellikler manzumesidir. Bu değerler sizin yazılarınızda mayasını oluşturduğuna göre, bu şifrenin sırrına erenler bilki, yüreğinin ta ortasındadırlar.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim; ben de sizi ilgiyle takip ediyorum bilesiniz :)

    YanıtlaSil