İç döküntüleri, can sıkıntıları, dedikodular, filmler, oyunlar, moda, ünlüler, politika, magazin, özel hayat, kadın hakları ve canım ne çekerse..

1 Nisan 2011 Cuma

Kadın Memedir



Bugün anladım ki erkekler için ne sevgi, ne saygı, ne hoşgörü, ne anlayış, ne kaş göz, ne boy pos, ne kariyer, ne hayat görüşü,... Hiçbir şey ama hiçbir şey bir çift memeden daha önemli değil. Hayır insanın bütün sevgilileri de bunu yapmaz ki arkadaş.Yemin ediyorum komplekse girdim. Ben ki her zaman estetiğe karşı duran, kadınların kendilerini beğenmesinin yeterli olduğunu, asla bir erkek için bıçak altına yatılmaması gerektiğini savunurdum. Yıkıyorum bugün bütün tabularımı. Okumuşu da, okumamışı da, görmüşü de, görmemişi de, anlayışlısı da, maçosu da, ince ruhlusu da, öküzü de kadında önce meme arıyor. Bulamassa en yakında bulduğuna gidiyor. 25 yıllık hayat tecrübeme dayanarak iddia ediyorum. Kandırmayalım kendimizi, gerçekçi olalım. Müsadenizle ben depresyona girip geliyorum.

3 yorum:

  1. bazı azınlıklar diğer güzel hatlara da eğilim gösterebiliyolar.. ne gerek var depresyona girmene. sende onlara eksikliklerini hatırlat olsun bitsin :D

    YanıtlaSil
  2. o azınlıktan birini bulsam yapışıcam yakasına bir daha da öldür allah bırakmıcam zaten :D

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir bloğun varsa bana iletirmisin?

    YanıtlaSil